Úvod » Knihy » Zdravie a výživa » Síla přírodní fermentace
Autor: Sandor Ellix Katz
Autor opisuje, ako si vyrobiť domáce kysnuté mliečne produkty. predstavuje základné postupy na výrobu syrov, venuje sa kváskovému pečivu, strukovinám a poukazuje variabilitu prípravy kyslej kapusty a inej nakladanej zeleniny. Veľakrát sa popri svojom rozprávaní pozastaví nad tradíciami svetových kultúr. V knihe nechýbajú ani skutočne jednoduché techniky na domácu výrobu piva, vína i octu (spolu s receptami na cider, medovinu i šumivé víno). S takmer stovkou receptov je najobsiahlejšou a najobšírnejšou knihou o fermentovaných potravinách, aká kedy bola vydaná.
Podrobnosti o knihe:
Počet strán: 256 strán
Väzba: brožovaná väzba
Rozmer: 140×210 mm
Hmotnosť: 270 g
Jazyk: český jazyk
ISBN: 9788024752143
Rok vydania: 2015