S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

Úvod » Knihy » Zdravie a výživa » Kváskovanie. Recepty z kvásku


        

Kváskovanie. Recepty z kvásku

Varíme a pečieme s láskou s kváskom

skladom

 

Číslo produktu: K045
Jazyk: slovenský
Formát knihy: pevná
Rok vydania: 2016
Vydavateľstvo: Plutos company, s.r.o.
Autor: Naty Žúreková Štefková, Daniela Rau a kol.
naša cena:
29,00 € (774,30 Kč)

do košíka:
   

Kompletné špecifikácie

Autor: Naty Žúreková Štefková, Daniela Rau a kol.

Kniha plná úžasných jedál, ktoré už len pohľadom dokazujú, že kváskovať sa oplatí. Nájdete v nej recepty od odborníčok a aktívnych kváskových pekárok zo Slovenska i z Čiech. Kniha je vhodná pre všetkých, ktorí majú problémy s trávením, alergie, intolerancie, alebo vyhľadávajú kvalitu a zdravý životný štýl.

Začiatky nahrádzania kvasníc kváskom sú často obdobím plného otázok, na ktoré potrebujete poznať odpoveď, aby vaše kváskové dielo vyšlo tak, ako má. Lenže ako sa máte vyznať v rôznych informáciách na internete, ktoré sa vzájomne odlišujú? Nemusíte už viac hľadať, v tejto kuchárskej knihe nájdete o kvásku a kváskovaní všetko od A do Z. 

V knihe nájdete pestrú paletu 65 sladkých i slaných jedál napečených, navarených alebo usmažených pomocou kvásku. A keďže kváskovanie je vhodné aj pre celiatikov, v knihe je aj samostatná kapitola úžasných bezlepkových chlebov a iných jedál.

Kniha je určená nielen pre vás už kváskujúcich ľudí, ktorí sa chcete dozvedieť nové a osvedčené recepty z kvásku, ale aj pre vás úplných začiatočníkov, ktorí sa podľa knihy naučíte ľahko a dobre kváskovať. Perfektné je, že v knihe okrem množstva zaujímavých receptov nájdete aj návod, ako si svoj kvások založíte, ako sa oň máte starať, ďalej tipy a triky pri práci s lepkovým i bezlepkovým cestom, ba dokonca aj popis chýb chleba a aj kvásku, ktoré môžu pri pečení nastať.
V receptoch je všetko pekne a postupne vysvetlené, dokonca aj s fotkami postupu, aby ste vedeli, ako má cesto priebežne vyzerať.

Jednoducho zhrnuté: konečne komplexná kniha zameraná na kvások a kváskovanie.

Kuchárska kniha obsahuje:

  • 345 strán plných receptov a hodnotných rád pre kváskovanie
  • 65 overených receptov z kvásku
  • recepty na rôzne chlebíky, pečivo, ale aj rôzne jedlá na sladko i slano, ktoré sú uvarené alebo upečené z kvásku
  • dokonca aj bezlepkové kváskové recepty
  • veľa tipov, trikov, rád a nápadov, ako kváskovanie zvládnuť


Podrobnosti o knihe:

Počet strán: 345 strán
Väzba: pevná väzba
Rozmer: 170×240 mm
Hmotnosť: 1290 g
Jazyk: slovenský jazyk
ISBN: 9788097208523
Rok vydania: 2016

MjE5ZDcwM